Nemali je broj tvrtki i pojedinaca koji koriste web hosting i ostale GoDaddy usluge, jer se zaista radi o globalnom lideru u pružanju usluga na najvišoj razini kvalitete.
 
Međutim, prema službeno potvrđenim informacijama, GoDaddy je zakazao u domeni kibernetičke sigurnosti.
 
Prema nepotvrđenim informacijama iz stručnih krugova, navodno se radilo o sigurnosnom propustu pohrane lozinki bez enkripcije.
 
Godaddy je 17.11.2021. objavio službenu potvrdu da su otkrili neovlašten pristup treće strane svojem okruženju za hosting u Wordpressu kojim upravljaju.
 
Godaddy je napomenuo kako je uporabom kompromitirane lozinke neovlaštena treća strana pristupila sustavu upravljanja u okviru njihove usluge Managed WordPress.
 
Potvrđeno je da je od 6. rujna 2021. neovlaštena treća strana koristila ranjivost za pristup sljedećim informacijama o klijentima:
 
- za 1,2 milijuna aktivnih i neaktivnih upravljanih korisnika Wordpressa kompromitirana je email adresa i za očekivati je pojačan phishing na te email adrese;
 
- kompromitirane su inicijalne administratorske lozinka za WordPress, sad su sve resetirane;
 
- za aktivne korisnike bili su izloženi korisnički računi i lozinke sFTP-a i baze podataka, svi su sad resetirani
 
- za podskup aktivnih korisnika kompromitiran je SSL privatni ključ, Godaddy je u postupku izdavanja i instaliranja novih certifikata za te korisnike.
 
Ovo je poziv svima vama koji koristite GoDaddy usluge da ih izravno kontaktirate na korisnički centar:
 
https://www.godaddy.com/help
 
Ovdje je i službena obavijest GoDaddy:
 
https://aboutus.godaddy.net/newsroom/company-news/news-details/2021/GoDaddy-Announces-Security-Incident-Affecting-Managed-WordPress-Service/default.aspx