UTORAK, 28.09.2021. OD 17:30

"GDPR - Izazovi primjene i promjena regulatornog okvira"

 

Online dostupno svim zainteresiranima putem Zooma, a panelisti i posebni gosti će biti uživo u Opatiji.

 

- Obavijest o zaštiti osobnih podataka -

U svrhu zaštite osobnih podataka sudionika događaja putem Zoom platforme, link za prijavu na Zoom platformu ćemo podijeliti svima zainteresiranima koji će se izravno javiti na email adresu

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

kao nužan korak u okviru legitimnog interesa MIPRO skupa i osiguranja povjerljivosti i sigurnosti sustava, a odmah po isporuci Zoom linka ćemo osobne podatke gledatelja trajno izbrisati.

 

Cijeli događaj će se snimati putem Zoom platforme a snimka će se pohraniti isključivo lokalno na računalu MIPRO skupa unutar EU temeljem legitimnog interesa MIPRO skupa, u skladu s provedenim i dokazanim testom valjanosti legitimnog interesa u svrhe osiguranja mogućnosti pregledavanja od strane zainteresirane stručne javnosti i osoba koje nisu mogle pratiti događaj uživo.

 

Snimka će biti objavljena na mrežnim stranicama MIPRO skupa i Agencije za zaštitu osobnih podataka i podijeljena na GDPR Croatia stranicama na društvenim mrežama LinkedIn i Facebook.

Pozivamo sve gledatelje događanja putem Zoom platforme da se prijavljuju na Zoom konferenciju pseudonimom umjesto stvarnog imena, dok će uključivanje kamera i mikrofona gledatelja biti onemogućeno.

 

Ukoliko se gledatelji prijave svojim osobnim podacima kao registrirani Zoom korisnici, ti podaci će biti preneseni izvan EU/EEA sukladno vašem ugovornom odnosu sa Zoom platformom i u skladu s pravilima privatnosti Zoom platforme

https://explore.zoom.us/docs/en-us/privacy.html

koja osigurava zakonitost prijenosa putem sklopljenih standardnih ugovornih klauzula iz članka 46. Opće uredbe o zaštiti podataka i dodatnih mjera zaštite.

 

U bilo kojem trenutku slobodni ste kontaktirati MIPRO u svrhu:

- PRISTUPA svojim osobnim podacima,

- ISPRAVLJANJA netočnih ili nepotpunih osobnih podataka,

- BRISANJA osobnih podataka koje je MIPRO prikupio,

- OGRANIČAVANJA obrade vaših osobnih podataka od strane MIPRO skupa,

- PRIGOVORA na obradu vaših osobnih podataka

dostavljanjem zahtjeva MIPRO skupu putem emaila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

U svakom trenutku možete uložiti prigovor izravno nadležnom nadzornom tijelu ako smatrate da obrada vaših osobnih podataka nije zakonita. Izravni kontakti nadzornog tijela u Hrvatskoj su:

AGENCIJA ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA (AZOP), e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., web: www.azop.hr

 

Svi ste dobrodošli.